IMPRINT EFTER § 5 TMG


(uden privatlivspolitik)

Imprint

1. Oplysninger efter telemedielovens § 5

Leverandørnavn:
PM Advokatfirma Rechtsanwälte Mader Christiansen Dau PartG mbB

Juridisk form, registrering, hjemsted:
PM Advokatfirma Rechtsanwälte Mader Christiansen Dau PartG mbB er et advokatfirma med base på Alsterarkaden 13, 20354 Hamburg.

De advokater, der danner interessentskabet, er optaget til praksis i Forbundsrepublikken Tyskland og/eller i Danmark. Partnerne i interessentskabet er bemyndiget til at repræsentere.

Partnere i advokatfirmaet er Patrick Mader, LL.M., Sebastian Christiansen og Alexander Dau. Partnerne er medlemmer af Hamburgs advokatsamfund.

2. Faglige bestemmelser:

Advokater:

Federal Lawyers’ Act (BRAO), Professional Code (BORA), Specialist Lawyers’ Code (FAO), Federal Lawyers’ Fees (BRAGO), Lawyers’ Fees Act (RVG), professionskodeks for advokater i Det Europæiske Fællesskab, Lov om Aktiviteter for europæiske advokater i Tyskland (EuRAG)

Du kan se reglerne på https://www.brak.de/anwaltschaft/berufsrecht/.

Inden for internationale juridiske transaktioner gælder de faglige regler for advokater i det europæiske samfund.
Loven om europæiske advokaters aktiviteter i Tyskland gælder for udenlandske kolleger.

Postadresse:

Alsterarkaden 13
20354 Hamborg

Kontaktoplysninger:

E-mail: mail@pm-advokatfirma.dk
Telefon: +49 (0)40 57199070
Fax: +49 (0)40 571990799
Hjemmeside: www.pm-advokatfirma.dk

Bemærk om OS-platformen:

Vi tager udgangspunkt i artikel 14 stk. 1 i forordning (EU) 524/2013 om onlinetvistbilæggelse i forbrugersager (ODR-forordning) ved lov for at henvise dig til Europa-Kommissionens europæiske onlinetvistbilæggelsesplatform (OS-platform). Du kan nå dem på http://ec.europa.eu/odr (indlejret som et klikbart link).

PM Advokatfirmaet deltager ikke i en tvistbilæggelsesprocedure for et forbrugervoldgiftsnævn, og vi er ikke forpligtet til at gøre det.

3. Ansvar

Vi er ansvarlige for indholdet af vores hjemmeside i henhold til bestemmelserne i de almindelige love, især efter § 7, stk. 1, i telemedieloven, ansvarlig. Alt indhold er skabt med behørig omhu og efter vores bedste viden. I det omfang vi henviser til tredjepartshjemmesider på vores hjemmeside via hyperlinks, kan vi ikke garantere, at det linkede indhold altid er opdateret, korrekt og fuldstændigt, da dette indhold ligger uden for vores ansvarsområde, og vi har ingen indflydelse på fremtidigt design. Hvis du mener, at indhold overtræder gældende lovgivning eller er upassende, bedes du fortælle os det.

De juridiske oplysninger på denne side samt alle spørgsmål og tvister i forbindelse med design af denne hjemmeside er underlagt lovgivningen i Forbundsrepublikken Tyskland.

4. Privatliv

Vores privatlivspolitik kan findes på www.pm-advokatfirma.dk/Privatlivspolitik.

5. Ophavsretsmeddelelse

Tekster, billeder, fotos, videoer eller grafik på vores hjemmeside er normalt underlagt copyright-beskyttelse. Enhver uautoriseret brug (især kopiering, bearbejdning eller distribution) af dette ophavsretligt beskyttede indhold er derfor forbudt. Hvis du har til hensigt at bruge dette indhold eller en del af det, bedes du kontakte os på forhånd ved at bruge oplysningerne ovenfor. Hvis vi ikke selv er ejeren af de nødvendige copyright-brugsrettigheder, vil vi bestræbe os på at bringe dig i kontakt med den retmæssige ejer.

6. Profiler på sociale medier

Dette aftryk gælder også for følgende sociale medieprofiler:

– LinkedIn